Tervetuloa tyonohjaus.fi -blogiin!

Luova valo on viiden työnohjaajan verkosto. Yhteistyömme alkoi työnohjauskoulutuksen vertaisryhmänä ja on jatkunut yli vuosien ja mantereet ylittävien välimatkojen. Yhteisissä keskusteluissamme teemme havaintoja ja analyysejä suomalaisesta työelämästä, työnohjauksesta ja valmentamisesta. Jaamme kokemuksia ja tietoa ajankohtaisista asioista. Jäsennämme, oivallamme ja innostumme.

Tämä blogi on yksi oivalluksistamme ja keino jakaa laajemmalle yhteistyömme hedelmiä. Toivomme myös että onnistumme innostamaan muita mukaan keskusteluun!

Miksi kirjoitamme? Haluamme tehdä työnohjausta tutuksi ja tunnetuksi työelämän kehittämisen muodoksi. Haluamme myös herättää keskustelua, jakaa ideoita ja näkökulmia, saada kuulla muiden ideoista ja näkökulmista. Kirjoittamalla kokoamme oman ajattelumme hedelmiä. Toivomme, että blogimme jatkuu niin pitkään, että voimme sen kautta jonain päivänä katsoa taaksepäin ja hahmottaa, miten työnohjauksen jäsennykset ovat kehittyneet ja muuttuneet.

Kenelle kirjoitamme? Kirjoitamme kaikille, jotka ovat kiinnostuneet työssä kehittymisestä ja oppimisesta. Kirjoitamme työntekijöille, työnohjauksen asiakkaille – nykyisille, entisille ja tuleville. Kirjoitamme esimiehille, johtajille ja organisaation päätöksentekijöille. Kirjoitamme kollegoillemme eli valmentajille ja työnohjaajille. Kirjoitamme myös työohjauksen tilaajille ja työelämän kehittämisen, tyky-, virkistys- ja työssäoppimisen koordinoijille sekä henkilöstön kehittäjille.

Ketä kirjoittajat ovat? Kirjoittajina tässä blogissa ovat Luova Valo -verkoston työnohjaajat: Mari, Hannele, Leila, Heli ja Satu. Kerromme itsestämme lisää alasivulla Luova valo -työnohjaajat. Monien bloggausten  lähtökohtana ovat yhteiset keskustelumme ja jäsennyksemme. Teksti on blogissa on sen henkilön nimen alla, joka on näpytellyt sanat koneelle. Itse sisältö on usein yhteiskehittelyn tulos.

Työnohjauksen kahvila netissä. Bloggaukset ovat yhteiskehittelyn tuloksia ja toivomme, että kehittely jatkuu lukijoiden kommenteissa ja puheenvuoroissa. Toivomme, että blogista rakentuisi työnohjauksen kahvila netissä. Toivomme keskustelun sorinaa, työnohjaukseen ja työhön liittyvien ajatusten, ideoiden ja kokemusten jakoa. Meille voi myös lähettää toiveita ja ideoita bloggausaiheista (mari.kaki@tyonohjaus.fi). Jos sinulla on joku teema, josta haluaisit kirjoittaa, voimme harkita myös vieraskynäkirjoitusten ottamista mukaan.

Tervetuloa mukaan kuuntelemaan, ihmettelemään, keskustelemaan!

Terveisin Luova valo -verkoston työnohjaajat

Mari, Heli, Hannele, Satu ja Leila

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Voit käyttää näitä HTML-tageja ja attribuutteja: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>